10. LIFT: programfüzet

Szálljatok be, mindig van egy hely! Irány felfelé!

A LIFT egy olyan közösségi felvonó, amibe ha beszállsz, magad és mások felé is nyitsz. Ez a lift beemel egy inspiráló női térbe, és végül beér egy feminista kultúr-révbe. Tetőtől talpig bevon, és közös pontokhoz visz, ahol fenntartások nélkül esik szó sok mindenről. Megtárgyaljuk, hogy momentán milyen színű rúzzsal csókolt homlokon a múzsa, vagy hogy hogyan érintett meg a politika azokon a napokon is, de arra is akad alkalom, ha éppen felskiccelnél egy társastáncot, vagy annak adnál inkább hangot, hogy a társadalom sztereóban tipizál. És még sorolhatnám.

A LIFT az a közegből lett közösség, ahol a hasonlóság alapvetés, de nincsenek címkék. Hiszen leszbikusságunkban is sokfélék, nőiségünkben sokrétűek vagyunk, mert a nőiség nem reked meg egy szinten. Ahogyan a LIFT sem reked meg, de jobb, ha tudod: az nem para, ha bent ragadsz.

Láttasd magad önfeledten, őszintén, mert a lényeget a lényed adja! Ez teszi igazán nagyszerűvé a LIFT-et.

További infókat a LIFT facebook felületén találtok.

A workshopokról a Humen Magazinban megjelent cikkek alapját képező rádióinterjúk itt meghallgathatók:https://soundcloud.com/user-527025817 Köszönet a  támogatásért Nyári Julinak és a Rádió Q munkatársainak. Az eddig megjelent cikkeket a Humen Magazin oldalán tudjátok elérni:http://humenmagazin.com/tag/leszbikus-identitasok-fesztivalj

 

Csatolmány Méret
A 10. LIFT programfüzete 1.44 MB

 


altszoveg