Indul a Love Cafe

Love Cafe

Mi is ez?

Egyrészt egy honlap, ami majdnem kész, és ha fellőttük, akkor szexualitás-portál lesz, fórum és virtuális tudástár. Egy olyan szex-tér amit közösen építenénk fel, saját tudással és élményekkel, és ahová vissza lehetne mindig térni új impulzusokért, tapasztalatért, élményekért.

Másrészt egy programsorozat, ahol beszélgethetünk a szexualitásba beletartozó sok-sok kérdésről. Lesz majd többek között kis- és nagycsoportos beszélgetés, előadás, kvízjáték, filmklub, stb., és fel lehet majd iratkozni különféle workshopokra is.

A Love Café tehát „közösségi tudás-cserebere” virtuális és valós helyszíne, egy olyan fórum, ahol a szexualitás világáról beszélgetünk. Itt olvashatsz vagy írhatsz, beszélhetsz vagy hallhatsz a szexualitással kapcsolatos kérdésekről.

Mikor, hol és mi lesz az első program?

Október 2-án, este 7-kor, az Astoria környékén egy most nyíló helyen. Kvízjátékkal kezdünk, melynek végén beszélgetünk, és performanszra is számíthattok, valamint büfé is lesz
Regisztrálni az első alkalomra úgy tudtok, hogy írtok egy levelet a lovecafebudapest@ gmail.com email címre Válasz levélben küldünk majd pontos elérhetőséget.

És röviden arról, hogy mi várható a továbbiakban, mi is ez az emlegetett "szexualitás":
Mit értünk szexualitás alatt? A szexnél sokkal-sokkal többet. Beletartozik többek között a szerelem, a romantikus és a nem romantikus, a pár- és a mindenféle egyéb kapcsolatok, a nemek egymás közti viszonya, nemi identitások és orientációk, fogamzás és fogamzásgátlás, de például az aszexualitás vagy épp a pornográfia is. Fogunk beszélgetni sokféle változatos dologról a BDSM-től a vallási előírásokig, a monogámiától a szexuális fantáziákig, vagy épp átgondoljuk azt, hogy mit is jelent nekünk a „perverz” és a „normális” a szexben. A szexualitást tehát tágan szeretnénk értelmezni, és bízunk benne, hogy gondolkodásunk határait feszegetve, vitatkozva, beszélgetve még tovább tudjuk majd veletek bővíteni ezt a VALAMIT.

Szeretettel várunk:
Dóri,
Réka,
Elza,
Gábor


altszoveg